+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Wellness hotel Rezidence Ambra Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 545 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    91%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • vše

  • Nemám nic, možná jen studená voda ve vířivce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Dobrý den,
za vodu se omlouváme, ale musíme vodu udržovat maximálně čistou a zdravou pro tělo :-). Dle výsledků měření tak musela proběhnout obnova a dopouštění za novou. Dohřívání pak nějakou dobu trvá. Děkujeme za pochopení.

Leoš Možnar

podróżujący w pojedynkę, 5.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Ing. Josef Zuna

para, 4.12.2017

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Stanislav Šaršon

podróżujący w pojedynkę, 28.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Děkujeme za tak pozitivní hodnocení a rádi Vás na Ambře opět uvítáme.

Anonim

dorośli, 27.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

František Tuček

grupa przyjaciół, 27.11.2017

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Soňa Pupíková

podróżujący w pojedynkę, 27.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Pobyt se nám líbil

  • studený bazén a nefunkční sauna

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za recenzi.
Saunu zapínáme pouze na objednávku (funkci jsem teď osobně ověřovala, a je v pořádku).
Vodu v bazénu měříme denně a její teplota se pohybuje od 27-28 °C, což běžná teplota pro plavecké bazény. Hned vedle bazénu je k prohřátí umístěna whirlpoolka :-).

Gabriela Bednaříkova

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jarmila Foldynová

para, 20.11.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich Zedníček

para, 18.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
80 %
  • ubytování stravování welnes procedury bazén okolí parkování

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Slámová Martina

grupa przyjaciół, 14.11.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
70 %
  • stravování

  • -každé ráno budíček kolem 6,10hodin. Bydleli jsme ve 2NP a pod námi bylo rušno-asi příprava ve wellnes. Velmi špatné akustické vlastnosti pokojů -poměr ceny a kvality za cca 10.000,-Kč /2osoby a 3noci je v ceně velmi málo masáží, koupelí atp. -sauna je uvedena cena za čas, není uvedeno že čas je násoben počtem osob

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Velmi se mi líbilo, že služby byly na jednom místě a nemusela jsem nikam přecházet. Personál byl ochotný a milý. Bazén, přestože byl hotel obsazený nebyl přeplněný. Odpočinula jsem si.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Jsme rádi, že jste si u nás odpočinula a cítila se příjemně. Děkujeme za milou zpětnou vazbu.

Jaroslav Zachar

para, 9.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • - vybavení a velikost pokoje - nabídka a doporučení masážních procedur - nabídka stravy i způsob servírování - příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Děkujeme za hezké hodnocení.
Rádi Vás opět uvítáme, zregenerujeme Vaše unavené těla a nabažíme chuťové buňky:-). Budeme se těšit.

Jindřich Hess

podróżujący w pojedynkę, 1.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaromír Kadlec

para, 24.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

MUDr. Jana Lenartová

para, 23.10.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Šmelová

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jiří Vaněk

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • Velmi milý a ochotný personál, výborné jídlo (nápaditý jídelníček, pestré snídaně), čistota na vysoké úrovni.

  • Na pokojích je všechno slyšet ze sousedních pokojů, rozhovor (zcela běžně mu je rozumět ),televize,.... dokonce i zívání apod.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.9.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Kolomazník

podróżujący w pojedynkę, 12.9.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.