+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Wellness hotel Rezidence Ambra Reviews

Hotel ratings

94%
Perfect

by 545 reviews

  • Staff

    95%
  • Cleanliness

    97%
  • Equipment

    94%
  • Comfort

    94%
  • Value for money

    91%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 5.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • vše

  • Nemám nic, možná jen studená voda ve vířivce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Dobrý den,
za vodu se omlouváme, ale musíme vodu udržovat maximálně čistou a zdravou pro tělo :-). Dle výsledků měření tak musela proběhnout obnova a dopouštění za novou. Dohřívání pak nějakou dobu trvá. Děkujeme za pochopení.

Leoš Možnar

single traveler, 5.12.2017

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Ing. Josef Zuna

mature couple, 4.12.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Stanislav Šaršon

single traveler, 28.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Děkujeme za tak pozitivní hodnocení a rádi Vás na Ambře opět uvítáme.

Anonym

young couple, 27.11.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

František Tuček

group of friends, 27.11.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Soňa Pupíková

single traveler, 27.11.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Pobyt se nám líbil

  • studený bazén a nefunkční sauna

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za recenzi.
Saunu zapínáme pouze na objednávku (funkci jsem teď osobně ověřovala, a je v pořádku).
Vodu v bazénu měříme denně a její teplota se pohybuje od 27-28 °C, což běžná teplota pro plavecké bazény. Hned vedle bazénu je k prohřátí umístěna whirlpoolka :-).

Gabriela Bednaříkova

single traveler, 20.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jarmila Foldynová

mature couple, 20.11.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich Zedníček

mature couple, 18.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
80 %
  • ubytování stravování welnes procedury bazén okolí parkování

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Slámová Martina

group of friends, 14.11.2017

Vysočina kraj

  • Overall rating
70 %
  • stravování

  • -každé ráno budíček kolem 6,10hodin. Bydleli jsme ve 2NP a pod námi bylo rušno-asi příprava ve wellnes. Velmi špatné akustické vlastnosti pokojů -poměr ceny a kvality za cca 10.000,-Kč /2osoby a 3noci je v ceně velmi málo masáží, koupelí atp. -sauna je uvedena cena za čas, není uvedeno že čas je násoben počtem osob

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Anonym

single traveler, 13.11.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Velmi se mi líbilo, že služby byly na jednom místě a nemusela jsem nikam přecházet. Personál byl ochotný a milý. Bazén, přestože byl hotel obsazený nebyl přeplněný. Odpočinula jsem si.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Jsme rádi, že jste si u nás odpočinula a cítila se příjemně. Děkujeme za milou zpětnou vazbu.

Jaroslav Zachar

mature couple, 9.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %
  • - vybavení a velikost pokoje - nabídka a doporučení masážních procedur - nabídka stravy i způsob servírování - příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra replied to this review.
Děkujeme za hezké hodnocení.
Rádi Vás opět uvítáme, zregenerujeme Vaše unavené těla a nabažíme chuťové buňky:-). Budeme se těšit.

Jindřich Hess

single traveler, 1.11.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaromír Kadlec

mature couple, 24.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

MUDr. Jana Lenartová

mature couple, 23.10.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Šmelová

single traveler, 2.10.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jiří Vaněk

single traveler, 15.9.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
84 %
  • Velmi milý a ochotný personál, výborné jídlo (nápaditý jídelníček, pestré snídaně), čistota na vysoké úrovni.

  • Na pokojích je všechno slyšet ze sousedních pokojů, rozhovor (zcela běžně mu je rozumět ),televize,.... dokonce i zívání apod.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 14.9.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Kolomazník

single traveler, 12.9.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.