+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Wellness hotel Rezidence Ambra Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 534 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    94%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Slámová Martina

skupina přátel, 14.11.2017

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
70 %
  • stravování

  • -každé ráno budíček kolem 6,10hodin. Bydleli jsme ve 2NP a pod námi bylo rušno-asi příprava ve wellnes. Velmi špatné akustické vlastnosti pokojů -poměr ceny a kvality za cca 10.000,-Kč /2osoby a 3noci je v ceně velmi málo masáží, koupelí atp. -sauna je uvedena cena za čas, není uvedeno že čas je násoben počtem osob

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 13.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Velmi se mi líbilo, že služby byly na jednom místě a nemusela jsem nikam přecházet. Personál byl ochotný a milý. Bazén, přestože byl hotel obsazený nebyl přeplněný. Odpočinula jsem si.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Wellness hotel Rezidence Ambra odpověděl na tuto recenzi.
Jsme rádi, že jste si u nás odpočinula a cítila se příjemně. Děkujeme za milou zpětnou vazbu.

Jaroslav Zachar

dospělý pár, 9.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • - vybavení a velikost pokoje - nabídka a doporučení masážních procedur - nabídka stravy i způsob servírování - příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hezké hodnocení.
Rádi Vás opět uvítáme, zregenerujeme Vaše unavené těla a nabažíme chuťové buňky:-). Budeme se těšit.

Jaromír Kadlec

dospělý pár, 24.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

MUDr. Jana Lenartová

dospělý pár, 23.10.2017

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Šmelová

jednotlivec, 2.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jiří Vaněk

jednotlivec, 15.9.2017

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Velmi milý a ochotný personál, výborné jídlo (nápaditý jídelníček, pestré snídaně), čistota na vysoké úrovni.

  • Na pokojích je všechno slyšet ze sousedních pokojů, rozhovor (zcela běžně mu je rozumět ),televize,.... dokonce i zívání apod.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 14.9.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Kolomazník

jednotlivec, 12.9.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Šlapalová

dospělý pár, 8.9.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vynikající snídaně i večeře, velký dík kuchaři i celému kolektivu kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Povolný

rodina s malými dětmi, 5.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Klidné prostředí, výtečná kuchyně, dětské hříště v blízkosti.

  • Očekával bych základní nápoje jako součást polopenze, cena nápojů je nepřiměřeně vysoká.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Wellness hotel Rezidence Ambra odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji Vám za zpětnou vazbu. Probereme Vaši připomínku a zvážíme zavedení vody s citronem k večeřím.

Anonym

jednotlivec, 4.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Stanislava Zelená

jednotlivec, 27.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Antonín Bareš

jednotlivec, 21.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Za celý pobyt, neproběhla výměna ručníků a nebylo ustláno.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Wellness hotel Rezidence Ambra odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkuji Vám za zpětnou vazbu, nicméně mě mrzí, že jste se na nás neobrátil již během pobytu. Vše bychom napravili.

Ručníky neměníme hostům automaticky. Stačí však poprosit pokojské nebo položit ručník na zem, což bereme jako signál pro výměnu.

Co se týká stlaní, stává se nám poměrně často, že mají hosté na posteli něco osobního položeno. V tom případě nám přijde krajně nevhodné postel stlát. Každý host vnímá manipulaci s osobními věcmi jinak..a pro pokojské je někdy těžké vyhodnotit situaci.

Pokud opravdu došlo k pochybení z naší strany, upřímně se Vám za to omlouvám. Provozní

Anonym

jednotlivec, 13.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar DVOŘÁKOVÁ

jednotlivec, 10.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se mi hřiště pro děti. Doporučila bych známým s dětmi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
budeme rádi, když doporučíte. Třeba Vás příště čeká další překvapení. Pořád se snažíme rozšiřovat služby - akce se "Solníčkem", Palouček u tří kozlíků, atd.

Hana Jiroušková

jednotlivec, 7.8.2017

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nemám žádné připomínky, pobyt byl úžasný, děkuji všem jak v hotelu tak v SPA

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme, že jste si našla čas, napsat nám tak milou zpětnou vazbu.

Renata Šenkeříková

rodina se staršími dětmi, 5.8.2017

Blansko Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V Rezidenci Ambra jsem se svou rodinou byla ubytována již několikrát.Není nutný žádný další komentář.Kde jsme spokojení,tam se rádi a s důvěrou vracíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness hotel Rezidence Ambra odpověděl na tuto recenzi.
Jsme rádi, že stále naplňujeme Vaše očekávání. Pro nás jsou spokojení hosté také velkou odměnou a rádi je opět vidíme.

Lenka Konvičná

jednotlivec, 25.7.2017

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Jezdíme pravidelne,krasne prostredi.

  • nabidka wellnes nebyla takova,jakou jsme predpokladali,cekali jsme 4 procedury,jak bylo psano,a pri pobytu jsme se dozvedeli,ze jsou jen tri shrnute do jedne velke.ale i presto bylo vse super,urcite se vratime

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdena Sýkorová

dospělý pár, 24.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.